Motori Shqiptar i kërkimit, Gjirafa.comGjirafa.com është motorri më i madh i kërkimit në gjuhën shqipe. Kompania është e bazuar në Prishtinë, dhe op... More, ka ndryshuar algoritmin e kërkimit, duke sjellë pranë jush një kërkim më të avancuar.

Sipas TechSot.Al, ky ndryshim është futur në efekt javën e kaluar, kur dhe Gjirafa.comGjirafa.com është motorri më i madh i kërkimit në gjuhën shqipe. Kompania është e bazuar në Prishtinë, dhe op... More ka marrë një ri-dizajnim faqeje, që e bën më të lehtë marrjen e lajmeve, kërkimin, kontrollimin e motit, shit/blerjen, etj.

Gjirafa.comGjirafa.com është motorri më i madh i kërkimit në gjuhën shqipe. Kompania është e bazuar në Prishtinë, dhe op... More deri më sot përmban rreth 170.000.000 faqe shqip të indeksuara, dhe rënditet si një nga faqet më të vizituara nga publiku shqip-folës.

Burime të sigurta të TechSot.Al thonë se ky rifreskim i motorit të kërkimit ka sjellë një algoritëm të ri përsa i përket mënyrës se si renditen faqet në rezultatet e kërkimit.

Një nga ndryshimet e tjera kryesore është se tashmë në Gjirafa.comGjirafa.com është motorri më i madh i kërkimit në gjuhën shqipe. Kompania është e bazuar në Prishtinë, dhe op... More indeksohen edhe faqe të tjera që janë në gjuhë të huaja, por që përmbajnë edhe gjuhën shqipe, si p.sh. komentet shqip në YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More do të mund të indeksohen tashmë, raporton TechSot.Al.