Nëse po kërkoni që të blini një laptop të ri , përgjigja është Dell XPS 13 .

-pse duhet ta blini :Është i lehtë , i fuqishëm , i bukur dhe ekonomikisht i përballueshëm.

– Për kë është : Për të gjithë përvec atyre që përdorin shumë videogame

-Sa kushton : $800-$1600

Dell XPS 13 review (Kaby Lake)

TechSot.al e rekomandon jo vetëm për përdoruesit e Ëindoës Notebook , por edhe përserinë  AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More MacBook dhe Chromebooks të Google.

Gjithsesi nëse insistoni kemi zgjedhur edhe MacBook-un më të mirë dhe ChromeBook-un më të mirë.

MacBook më i mirë është MacBook Pro 13-inch

Pse duhet ta blini : Sepse refuzoni të përdorni Ëindoës

Për kë është : Për këdo që refuzon të përdor Ëindos

Sa do të kushtoje :$1500

Apple MacBook 13-inch Touch Pad

 

ChromeBook më i mirë është Acer ChromeBook 15

Pse duhet ta blini : Kërkoni një laptop të mirë , por të lirë

Për kë është : Për studentët që u duhet kompjuteri për gjërat bazike dhe për cdo kënd që i duhet një laptop i lirë

Sa kushton : $200-$300

acer-chromebook-15-over-the-shoulder-keyboard-1500x1000