Të ruash dokumente në një shërbim cloud sic është Microsoft OneDrive mund tju ofroje padyshim shumë advantazhe.

Doumentat ruhen online dhe normale që mund të rikthehen në rast se i fshini gabimisht. Gjithashtu ju mund ti aksesoni nga cdo platformë dhe nga cdo pajisje dhe te mos harrojmë mund ti ndajmë me familjarët , miqtë dhe kolegët.

Nëse po përdrni specifikisht OneDrive, raporton TechSot.al, atëherë ju keni akses në disa advatazhe të Microsoft Office , duke përfshirë dhe funksionalitetin e të ndarit të dokumentave brenda rrjetit, e cila lidhet ngusht me aplikacionet e produktivitetit të Microsoft.

Si pjesë e updatimit të Office në Janar , Microsoft lajmëroi disponueshmërinë e gjërë të Activity Feed të Office 2016, të cilët më parë ishin të limituar vetëm për One Drive për Bismess dhe SharePoint për konsumatorët.

Të ndash dokumentat në OneDrive është një karakteristike shumë e fuqishme bashkëpunimi i cili i lejon disa përdorues që të bëjnë ndryshime në dokumenta, madje dhe njëkohësisht, raporton TechSot.al.

Këto ndryshime janë të indikuara brenda dokumentave dhe është relativisht e lehtë për kolegët që të punojnë me të njëjtin dokument.

Duke e migruar këtë karakteristikë nga bisneset te konsumatoret gjeneral të Office , Microsoft e pranon se jo vetëm organizatat e mëdha dhe bizneset u duhet të bashkepunojnë mbi dokumenta.

Pra cdo kush mund të përfitoje nga këto advatazhe./TechSot.al/