Po kërkoni për një punë ? Ju tani mund të shtoni Facebook tek lista e portaleve për punësim për tju ndihmuar për të gjetur një punë të re.

Të mërkurën kompani lajmëroi se do të lanconte opsionin e kërkimit në aplikacionin mobile dhe internet, raporton TechSot.al.

Bizneset të cilat kanë një faqe në facebook tani mund të shtojnë vendet e hapura të punës në rrjetin e tyre socila.

Kjo gjë do ti lejoje përdoruesit që të zbulojnë dhe të aplikojnë për punë direkt nga Facebook.

Sapo kompania në fjalë të nxjerrë njoftimin për vendin e lirë të punës, ky njoftim do të paraqitet në kryefaqen e ndjekesve të kompanisë.

Por ama gjithashtu facebook u vjen ne ndihme shume punekërkuesve pasi mund ti filtroje njoftimet që ndalin në mënyrë që të përmbushin kriteret e përdoruesve.

Ndërsa për të aplikuar për një vend të caktuar mjafton që të klikohet në butonin “apply noë” në një post.

Ky veprim do të bëj të mundur hapjen e një formulari i cili do të plotësohet me te gjitha informacionet e duhur, raporton TechSot.al.

Facebook ka që në nëntor që e teston këtë opsion dhe pretendon se një numër i konsiderushëm biznesesh po e përdor këtë opsion.

Duke ditur që 1 bilionë njerëz i vizitojnë faqet e bizneseve cdo muaj , ky updatim me siguri do të ngjallë shumë interes./TechSot.al/