Fjalët për një Android të përthyeshëm kanë kohë që qarkullojnë , por provat konkrete kanë ardhur të hënën.

Një zyrtar i kompanisë Samsung i ka thënë Business Korea se komercializimi i smartfonëve të përthyeshëm do të jetë i mundur në 2016.

Më pas herët në Janar dolën raporte të cilat flisnin se kompania po përgatitej të lanconte smartfonët që përthyheshin në cerekun e tretë të këtij vitij.

TechSot.al raporton se këto smartfonë do të jenë tabelta 7 inç me ekran OLED.

Në fakt vitin e kaluar Samsung në konferencën SDI paraqiti një tabletë 5.7 inç e cila mund të palosej si tub.

TechSot.al raporton se zhvillimi i një teknologjie të tille e cila krijon hapsirë virtuale në xhan në fakt është realizuar madje dhe një prototip promocional është realizuar por ama do të duhet kohë derisa kjo teknologji të jetë gati për publikun e gjerË.

Duhet përmedur se edhe Microsoft po eksploron idenë për të transferuar një smartfonë./TechSot.al/