Nëse jeni një nënë e re apo një e njohura e juaj është , ju patjetër duhet të këshilloni aplikacionet më të mira.

Këto aplikacione ju ndihmojnë që të mësoni shumë gjëra rreth aspekteve të ndryshme të shtatzanisë , në cfarë do stadi të jeni dhe madje ju lejon të komunikoni me nëna të tjera që po kalojnë të njëjtën gjë.

TechSot.al ka përzgjedhur aplikacionet më të mira për iOS dhe Android të cilat cdo nënë duhet ti ketë gjatë shtatzanisë.

 

1.I’m expecting Pregancy App dhe Baby Guidepregnancy apps

2.Baby namespregnancy apps

3.BabyBump pregnancy Pro with baby namespregnancy apps

4.My Pregnancy & Baby Today I Daily Trackerpregnancy apps

5.Pregnancy++pregnancy apps