AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Watch sapo ka ridefinuar stilin e saj , dhe kjo falë Nike.

Nike Lab , kompania e pajisjeve sportive ka krijuar një bashkëpunimin ekskluziv me dizenjuesit më të mië dhe ikonat e modës për të lancuar AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Watch NikeLab , raporton TechSot.al.

Dizajni i ri bashkon një Space Gray AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Watch duke i dhënë një rripz në ngjyrë gri dhe gjithashtu i jep pajisjes një dizajn më të lehtë se bashkëpunimi i mëparshëm i AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... dhe Nike.

Edicioni i NikeLab do të jetë i disponueshëm në përmasat 38 mm dhe 42 mm , ashtu si të gjitha versionet e kësaj pajisje.

TechSot.al ka siguruar edhe fotot e para të kësaj pajije të re.The new collab is just a new colorway for the Apple Watch Nike+.

Me këtë edicion të ri nuk do të ketë hardware dhe software të rinjë .

Ndryshimi i vetëm përvec dizajnit do të jetë se këto pajisje mund të blihen vetëm në nike.com.

Është hera e parë sipas burimeve të TechSot.al që një AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Ëatch nuk mund të blihet drejtëpërdrejt nga AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr....

Kjo pajisje do të jetë gati për publikun në 27 prill.

Deri tani TechSot.al nuk ka informacione rreth cmimit por pritet që të jetë më i lartë se versioni i mëparshëm