Ndërsa Facebook është i ngarkuar me polemikat mbi episodet e dhunshme të videove të bëra share pas vrasjes nga një vrasës serial në Cleveland, YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... zgjeron hapësirën për streaming nga telefoni. Risia shkruan TechSot.al, është ekskluzivisht për përdoruesit e tij.

Më herët, përdoruesit mund të lanconin “Live” nga smartphone i tyre, nga kanale me të paktën 10 mijë anëtarë, por tani videot direkte janë një format i përmirësuar për të gjithë përdoruesit e platformës që kanë mbi 1 mijë subscriber. Pra TechSot.al shpjegon se YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... ka sjellë risinë duke rritur numrin e kanaleve që përfitojnë, pasi nuk është më detyrimi 10 mijë anëtarë për të marrë shërbimin.

Risia sic raporton portali TechCruch, është specifikuar në faqen e suportit të shërbimit të platformës së targuar të Google, sic pohojnë dhe vet burime të brendshme.
Duke zgjeruar bazën e përdoruesve që mund të lancojnë video direkte nga telefoni shkruan TechSot.al, YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... synon të konkurrojë më mirë me rivalët, kryesisht me Facebook që po vijon ta azhornojë shpesh versionin e tij Live. Lëvizja mund të jetë dhe një lloj testi para se ta bëjë shërbimin të disponueshëm për të gjithë./TechSot.al/