AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More është gati të rilançojë sfidën ndaj Google dhe Amazon në sektorin e Inteligjencës Artificiale. Asi nën dorë i mollës së kafshuar mund të quhet AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More Neural Engine. Sipas disa burimeve, TechSot.al mësoi se kompania e Kupertinos po punon me chip që do jenë ekskluzivisht për orientimin e funksioneve të lidhura me Inteligjencën Artificiale, sin ë rastin e njohjes së zërit, fytyrës dhe realitetit të shtuar.

AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More ka qenë ndër të parët kolosë teknologjikë që po hidhet në sektorin e Inteligjencës Artificiale, me Sirin në vitin 2011. Por prej asaj kohë “in primis” Google dhe Amazon janë shfaqur për herë edhe më agresivë në integrimin e Teknologjisë së Inteligjencës Artificiale.

TechSot.al pohon se janë prodhuar produkte komplekse si “Asistenti i Salloneve” Google Home apo Amazon Echo.

Me një processor të ideuar për të drejtuar operacione komplekse të Inteligjecës Artificiale, AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More mund ta bëj edhe më të avancuar asistentin virtual Siri, madje mund të orientojë si një guidë për përdoruesin./TechSot.al/