Dizajni i YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ....com më në fund ka marrë një pamje të re.

YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... ka një vit që teston për një dizajn të ri më të rrafshët , më minimalist dhe tani kompania ka filluar që ta bëjë publik këtë version.

Të gjithë mund ta provojnë këtë pamje të re , por ato që nuk e pëlqejnë fare mirë mund të mbajnë dizajnin e ri.

Versioni i ri i YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... i ngjan shumë YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... TV.

Gjithashtu zhvilluesit e YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... janë përpjekur shumë që ta bëjnë më të lehtë zbulimin e videove.

Element të tjerë që të shpërqëndronin sic ishin titujt blu të linqeve , tani janë të zinjë.

Gjithashtu edhe menutë anash janë hequr .

Sipas burimeve të TechSot.al edhe logoja e YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... dhe buronit të kërkimit janë bërë më të vogla.

Por youtubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... nuk ka ndryshuar vetëm dizajnin por ka bërë dhe shumë përmirësime në eksperiencën e përdoruesit ./TechSot.al./