Ka kaluar një muaj e gjysmë që kur iOs 10.3.1 doli për publikun dhe AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... që tani ka lajmëruar lirimin e iOS 10.3.2 në iPhone dhe iPad , raporton TechSot.al.

Akoma po presim detaje të tjera nga AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... , por deri tani kemi zbuluar se versioni i ri i iOS fokusohet në rregullimin e bugeve dhe ne përmirësimin e sigurisë.

iOS 10.3 solli shumë ndryshime interesante dhe gjëra shtesë në platformë duke shtuar opsionin Find My AirPods , parashikimin e motit në aplikacionin Maps dhe opsionin Podcasts.

Gjithashtu sistemi i ri solli edhe Sistemin AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... file , sipas TechSot.al.

Nëse doni që të updatoni pajisjen tuaj në sistemin e ri duhet thjeshtë të shkoni në Settings>General> Softëare Update dhe të klikoni “Download and Instal ” në fund të faqes.

Gjithashtu ju mund të bëni update ndërmjet iTunes duke lidhur pajisjen iOS me kompjuterin tuaj,/TechSot.al./