Sot në eventin Build në Seattle , Microsoft ka lajmëruar se iTunes , tani do të vije në Windows store , raporton TechSot.al.

Përvec iTunes , Windows 10 dhe 10S do të ketë AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Music dhe një suport të plotë të iPhonë.

Ndërkohë që tashme është një aplikacion iTunes në Windows , nuk do të jetë e njëjta gjë për Store-locked 10 S , sipas TechSot.al.

Përdoruesit e 10 S do të kenë muzikën e tyre pa qenë nevoja që të bënin upgrade në versionin Pro.

Gjithashtu Microsoft po e bën më të lehtë për zhvilluesit iOS për të ndërtuar aplikacione brenda Windows Visual Studio ndërmjet Xamarin Live Player./TechSot.al./