Nissan po u ofron shofërëve që nuk i besojnë vetes me telefonin kur janë në makinë me një zgjidhje të thjeshtë të bazuar në teknologjinë e shekullit të 19.

Mburoja e Sinjalit ëshët një mburojë që mbron përmbajtjen nga fusha elektromagnetike ,e instaluar në vendin e pushimit të krahut.

Pra ajo rrethon cdo gjë brenda saj nga telefoni , Blutooth dhe sinjalet wifi.

Është thjeshtë një prototip dhe Nissan nuk lajmëruar saktësisht se ku do të ketë të disponueshëm një model të vecant.

Është një ide e vecantë , pra për problemet moderne është përdorur një zgjidhje e vjetër.

Por Nissan ndoshta nuk e ka kuptuar arsyjen se pse njerzit përdorin telefonin ndërkohë që ngasin makinën.

Njerzit janë bërë tmërrësisht të varur nga telefoni , dhe përderisa nuk gjejnë vullnetin për ta fikur atë ose ta vejnë në silent , ato padyshim nuk do të kenë vullnet që ta vendosin telefonin e tyre në një vend ku smund ta arrijnë./TechSot.al./