Qualcomm nuk ka qenë shumë i sukseshëm kohët e fundt me praktikën e tij të licënsimit.

Ka patur disa padi nga Samsung, FTC dhe AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... .

Ndërsa tani Qualcomm është urdhëruar ti paguae BlackBerry plot 940 milionë dollarë pas gjyqit në prill  , raporton TechSot.al.

Qualcomm do të paguaje të gjithë shumë para përfundimit të majit.

BlackBerry është përballur vetë në vështirësi financiare pasi doli nga tregu i dizenjimit të telefonave .

Vitin e kaluar, sipas burimeve të TechSot.al.  arriti që të gjeneroje vetëm 286 milionë dollarë , duke e bërë pagesën qe i jep Qualcomm një shtysë finaciare mjaft të nevojshme,

BlackBerry dëshiron që paratë ti investojë në makinat që vetë drejtohen ./TechSot.al./