Korporata Snap sapo i ka hyrë një pjesë të re të tregut , dhe pikërisht tregut të dronëve.

Sipas TechSot.al Snap ka blerë Ctrl Me Robotics , një kompani të vogël dronësh me bazë në Venice , në Kaliforni.

Sipas Buzefeed , Snap ka paguar më pak se 1 milionë dollarëpër këtë kompani.

Sipas TechSot.al. kompania e dronëve nuk prodhonte dronë , por në fakt u vendoste dronëve të tjerë kamera , që do të thotë se me siguri një dronë me kamer me markë të Snapit është rrugës.

Sipas burimeve të TechSot.al kjo nuk është hera e parë që Snap lidhet me dronet , në fillim të këtij viti patëm raporte se Snap po punonte me një kamer në dronë ./TechSot.al./