TechSot.al ju paraqet jahtet më ekstravagante , më të shtrenjta të prodhuar ndonjëherë

 

1.History Supreme

Kushton 4.8 miliard dollarë dhe është jahti më i shtrenjtë në botë

2.Eclipse

Cmimi : 800 milionë dollarë3.

3.Dubai : 350 milionë dollarë

4.Superyatch A

Cmimi : 323 milionë dollarë

5.Al Said

Cmimi : 300 milionë dollarë

6.Dilbar

Cmimi :263 milionë dollarë

7.Al Mirqab

Cmimi : 250 milionë dollarë

8.Lady Moura

Cmimi : 210 milionë dollarë

9.Seven Seas

Cmimi 200 milionë dollarë

10.The rising Sun 

Cmimi :200 milione dollare/TechSot.al./