Të gjithë duket sikur sot jan të obsesuar me opsioni ” Dark Mode ” .

Këtë javë , YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... zyrtarisht filloi ndryshimin e dizajnit të sitit .

Përvec kësaj tani është dhe një opsion i ri i cili do tu interesoje shumë përdoruesve të vecantë , mundësia për ta bërë të gjithë fontin e YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... të zi, raporton TechSot.al.YouTube Dark Mode

Ekzekutivi i YoutubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... është shprehur tek The Verge duke thënë se nga këndvështrimi i teknologjisë dhe performancës ka shumë gjëra që kanë nevojë të rregullohen e për rrjedhojë kanë nevojë për kohë.

Për këtë arsyeje ky opsioni i ri do të vije për të gjithë për pak muaj.

Sipas burimeve të TechSot.al për të aktivizuar këtë opsion që është jo default duhet thjeshtë që të seleksioni opsionin ” Dark Mode” tek Settings./TechSot.al/