WhatsApp Status , që është një version i opsionit të Stories në Snapchat , tani ka bërë rreth 175 milionë përdorues ditor, raporton TechSot.al.

CEO  i Facebook Mark Zukemberg , ka lajmëruar të mërkurën se WhatsApp përvec të tjerash ka arrtur në 1.2 bilionë përdorues mujor.

WhatsApp është një nga tentativat e shumta të Facebook për të kopjuar Stories .

Madje një kopje tjetër që është Instagram Stories lajmëroi se ka arritur në 200 milionë përdorues në muaj , sipas burimeve të TechSot.al.

Të dy këto shërbime kanë më shumë përdorues se vetë Snapchati , i cili lajmëroi se ka arritur në 161 milionë përdorues ditor.

Një arsyje për këtë mund të jetë se aplikacioni i Snapchat në Android nuk performon aq mirë sa në iOS , ndërsa ËhatApp dhe Instagram janë të programuar që të punojnë më mirë në Android./TechSot.al./