Një lajm që do i gëzojë të gjithë fansat e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Watch, gjenerata e re do të ketë shumë risi në të, raporton TechSot.Al.

Përveç sistemit të ri operativ, AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Watch do të ketë edhe mbështetjen e vetë të rrjetit celular, pra do të ketë internet vetë, pa nevojën e një celulari.

TechSot.Al raporton se më përpara, u nevojitshe një celular smartfon për t’a lidhur me orën e mençur. Por tani nuk do të jetë më nevoja të merrni edhe celularin tuaj kur të jeni duke bërë vrapin e mëngjesit.

Por kjo teknologji e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... nuk do të jetë diçka tërësisht e re, pasi orat inteligjente të Samsung dhe LG kanë pasur këtë veçori më kohë, por jo AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Watch. Sipas TechSot.Al, me internetin në dorë, përdoruesit do të mund të dërgojnë mesazhe dhe kryejnë telefonata pa u dashur të lidhen me një iPhone.

Raporte të afërta të TechSot.Al thonë se teknologjia e “re” do të fuqizohet nga Intel, e njëjta kompani që ka furnizuar Apple-in me pjesë në iPhone 7 dhe 7 Plus.

Në vend të një SIM-karte tradicionale, orat e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... do të përdorin një verzion të vogël, të quajtur ‘eSIM’. Mendohet që të njëjta SIM-karta do të zëvëndësojnë edhe ato në celularë.

Sipas vetë AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr..., interesi për AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Watch vazhdon të ketë rritje me 50% nga viti në vit, edhe pse ekspertë të kësaj fushe kanë dyshime./TechSot.Al/