Kompania Izraelite ‘Corephotonics’ ka hedhur dje në gjyq kompaninë Amerikane AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More për shkelje të patentave ligjore që mbahen nga Corephotonics, raporton TechSot.Al.

Corephotonics, prodhuesi i teknologjisë të kamerave me dy lente, pretendon se kamerat e iPhone 7 Plus dhe iPhone 8 Plus shkelin katër patenta të saj ligjore.

Sipas TechSot.Al, Corephotonics dhe AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More kanë bashkëpunuar më përpara, mirëpo marrëdhëniet midis dy kompanive janë ftohur së fundmi, që ka çuar dhe në këtë ‘duel’ ligjor në gjyqet Amerikane.

Por gjyqi përfshin edhe përdoruesat e iPhone 7 Plus dhe 8 Plus, të cilët janë duke shkelur ligjin, duke përdorur smartfonat e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More. Corephotonics pretendon se AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More me dijeni të plotë ka vendosur të veprojë siç ka dashur, duke shkelur patentat ligjore.

Sipas TechSot.Al, në këtë ‘betejë’ nuk është përfshirë iPhone X, pasi ky i fundit nuk ka dalë në treg akoma./TechSot.Al/