Shërbimeve të shumta të abonomit muzikor pritet t’u shtohet edhe YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More, raporton TechSot.Al.

Shërbimi i ri i YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More pritet ti bashkohet shërbimeve të tjera si Spotify, AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More Music, Tidal, Google Play Music, etj. Ky shërbim pritet të vijë nga Marsi i 2018-s.

Pak i çuditshëm duket fakti se Google, kompania mëmë e YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More, ka shërbimin e vetë muzikor, Google Play Music.

TechSot.Al raporton se emri i këtij shërbimi nga YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More pritet të jetë ‘YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More Remix’, dhe sipas raporteve pritet të jetë një miksim midis YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More Red dhe Google Play Music. /TechSot.Al/