Kompania amerikane AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More ka njoftuar dje një iPad 9.7-inç në një eveniment në Çikago fokusuar mbi edukimin, raporton TechSot.Al

TechSot.Al ka mësuar se iPad-i i ri do të kushtojë $329, dhe $299 për institucionet e edukimit. Ky çmim është i njëjtë me çmimin e iPad-it më të lirë që AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More nxorri vitin e kaluar.

iPad-i do të jetë gjithashtu i pajisur me një kamer përpara, FaceTime HD, Touch ID, dhe do të mbështesë rrjetin LTE deri në 300 Mbps (Megabits për sekondë). Duhet theksuar se butoni i ‘shtëpisë’ do të jetë prezent në iPad.

Verzioni i dytë iPad-it do të vijë me rrjetin celular, dhe kushton $459, por që shtimi i një linje celulare do të ketë çmim shtesë, bazuar në rrjetin tuaj.

TechSot.Al raporton se iPad-i do të mbështesë edhe lapsin e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... MoreAppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... More Pencil, i cili kushton $99, ose $89 për edukim.

Shkollat dhe institucionet që do të adoptojnë programin e iPad-ave do të kenë gjithashtu në dispozicion 200GB memorje në iCloud, nga 5GB që ofroheshe më parë./TechSot.Al/