Pas shumë tragjive në shkolla amerikane, rrjeti më i madh i videove në botë YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More ka vendosur të ndalojë videot që kanë të bëjnë me armë, raporton TechSot.Al

YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More ka rifreskuar politikën e saj të kushteve të përdorimit, duke mos lejuar më ngarkimin e videove që kanë të bëjnë me armët, më saktë se si të blesh armë, dhe si ti modifikosh ato. Gjithashtu janë ndaluar edhe linqet që të çojnë në faqe interneti nga ku mund të blihen armë.

Duhet theksuar se YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More ka fshirë shumë video me armë, por jo të gjitha. Disa nga videot do të jenë akoma në platformën YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More, por videot e reja nuk do të lejohen më.

Shumë krijuesa të kanaleve në YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More kanë shprehur mos kënaqësimin e tyre, duke thënë se YouTubeYouTube është rrjeti më i madh i videove online. YouTube është në pronësi të Alphabet, e cila ka në pronësi ... More nuk i paralajmëruar ata që të pastrojnë kanalet e tyre nga këto video./TechSot.Al/