Biznes

Lajmet më të fundit nga biznesi

iMac Pro lançohet në 14 Dhjetor

Apple thekson se iMac Pro do të jetë kompjuteri Mac më i fuqishëm që ka krijuar deri më sot. TechSot.Al raporton se Mac-u i ri do të kushtojë rreth $5,000.

Paul Papadimitriou, surpriza e fundit e AllWeb

Në 12 Tetor, Tirana do të jetë vendi ku marketerët më të mirë dixhital, inovatorët dhe folësit do të bashkohen për edicionin e dytë të AllWeb; I vetmi event i këtij lloji në Shqipëri.

Google dëshironte të blinte Snapchat për $30 Miliardë

Nuk është ndonjë sekret i madh fakti që Google ka dështuar disa herë në 'lojën' e medias sociale. Kështu që gjigandi Google tentoi të blinte Snapchat, rrjetin social më popullor midis adoleshtëve dhe moshave të reja.