Facebook

Facebook vjen me një mision të ri për botën

Rrjeti social Facebook është themeluar si një rrjet që promovon lidhjen me shokët dhe miqtë. Por dje, themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, ka zbuluar një mision të ri të kompanisë gjigande, raporton TechSot.Al.