Instagram

Ja risia që vjen nga Instagram

Instagram ende nuk do ju lejojë të ngarkoni postimet në profilin tuaj nga kompjuteri juaj. Por tani, ju të paktën mund të dërgoni foto dhe video si mesazhe të d...