Media Sociale

Google dëshironte të blinte Snapchat për $30 Miliardë

Nuk është ndonjë sekret i madh fakti që Google ka dështuar disa herë në 'lojën' e medias sociale. Kështu që gjigandi Google tentoi të blinte Snapchat, rrjetin social më popullor midis adoleshtëve dhe moshave të reja.

Facebook vjen me një mision të ri për botën

Rrjeti social Facebook është themeluar si një rrjet që promovon lidhjen me shokët dhe miqtë. Por dje, themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, ka zbuluar një mision të ri të kompanisë gjigande, raporton TechSot.Al.