Shkence

Elon Musk propozon udhëtime me raketa

Shefi Egzekutiv i SpaceX, Elon Musk, ka zbuluar plane të reja për udhëtimet drejt Hënës dhe Marsit, por ka bërë një premtim të madh përsa i përket udhëtimeve aj...

Kina pritet të kalojë Amerikën si liderja e shkencës

N.q.s Amerika shquhet në tre gjëra, ato janë ushtria, shkenca, dhe teknologjia. Por sipas gjasave, ushtria do të mbetet e vetmja "forcë" e amerikanëve, pasi Kina pritet të marrë fronin si lider në shkencë dhe teknologji.