Tech

iMac Pro lançohet në 14 Dhjetor

Apple thekson se iMac Pro do të jetë kompjuteri Mac më i fuqishëm që ka krijuar deri më sot. TechSot.Al raporton se Mac-u i ri do të kushtojë rreth $5,000.

Qualcomm teston teknologjinë 5G në smartfona

Kompania Qualcomm ka si qëllim që të sjellë teknologjinë celulare 5G sa më shpejt në smartfona. Sipas TechSot.Al, kompania në fjalë ka njoftuar se ka kompletuar testin e parë të lidhjes 5G në smartfona.

Google lançon Pixel 2 dhe Pixel 2 XL

Gjigandi teknologjik Google është futur seriozisht në 'luftën' për harduer. Motori i kërkimit lançoi dje smartfonin flagship Pixel 2, dhe Pixel 2 XL.